Денеска ќе биде „Шарено“ низ цела Македонија

by Фокус 10:28
10:28

„Протестирам“ и денеска го почнува својот марш во Скопје во 18 часот пред СЈО, а ќе продолжи низ улиците на главниот град.

Вечерва ќе има протести и во Штип 18 часот,  Делчево 18 часот; Кочани 18 часот; Велес 18:30 часот; Стумица 19 часот; Прилеп 19 часот; Битола 18 часот; Кичево 18 часот; Валандово 19:30 часот; Радовиш 18 часот; Ресен 18 часот и во Охрид во 18:30 часот, најавија од Протестирам.

 

 

Поврзани новости