Делови од Кисела Вода и Карпош утре без струја

by Fokus

ЕВН Македонија сме известени дека на ден 01.02.2023 година (среда) поради веќе закажани технички зафати во системот, без електрична енергија ке останат:

– во време од 09.00 – 11.00 часот дел од корисниците на ул. Кресна (о. Кисела Вода) и
– од 13.0 – 15.00 часто дел од корисниците од ул. Иван Цанкар (о. Карпош)

Поврзани новости