Дел од жителите од Маџир Маало утре без вода

by fokus

Дел од жителите од Маџир Маало во општина Центар утре од 8.30 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето.

Како што информира ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради реконструкција на водоводна мрежа на цевка со профил од 200 милиметри на улицата „Ѓуро Ѓоновиќ“ без број.

Жителите ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.

Поврзани новости