Да и помогнеме на оваа мајка од Скопје да и се радува на Дарија

by Fokus

Да подадеме рака, и да помогнеме. Да дариме живот на еден човек! Со нашето малку да помогнеме на оние на кои помошта им е најпотребна. На овој млад брачен пар во овие тешки моменти им е потребна нашата помош. Како што стои во објавата на мајката, поради предвремено породување и критична состојба на нивното бебе, тоа е задржано во единствената приватна клиника која нуди стручна нега за неговото опоравување. Цената на третманот е вртоглава, па затоа тука мора да стапи на сила подобрата страна на македонскиот народ, а тоа е хуманоста!

Освен трансакциската сметка на НЛБ Банка, во текот на денот добивме и броеви на Телеком и ВИП/ОНЕ каде што можете да донирате, па затоа ве замолуваме ако сте во можност да донирате и таму:

НЛБ Банка

210501648152948

Александра Младеновска

Телеком број за донирање:

143 193

*Вртете на бројот без префиксот 070! (внесете го само бројот 143193)

ВИП/ОНЕ број за донирање:

143-489

*Вртете на бројот без префиксот 075 (внесете го само бројот 143193)

ВИ БЛАГОДАРИМЕ!

Поврзани новости