Чулев: Настанот во Струга е лошо организиран, ќе се утврдуваат пропустите

by Фокус

Министерот за внатрешни работи, Наќе Чуле, вели дека настанот во Струга е лошо организиран и дека во текот на утрешниот ден ќе се утврдуваат направените пропусти.

-Во последниот период има организиран и оркестриран напад од страна на сите ПР структури на СДСМ, против мене и моето фукционирање со цел моја лична и професионална дискредитација – рече Чулев на Алфа.

 

Поврзани новости