Болничко лекување без партиципација за пензионери и помлади од 18 години за социјално загрозените

by Fokus

Владата на денешната седница ја донесе програмата за измени и дополнувања на Програмата за обезбедување средства за болничко лекување без наплата на учество (партиципација) којашто покрај пензионерите ќе ги опфати и лица до 18 годишна возраст на семејства корисници на социјална парична помош за 2018 година.

Поврзани новости