Без вода денеска улиците „Вера Циривири“ и „Мечкин Камен“

by fokus

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат за прекин во водоснабдувањето.

„Ве известуваме дека на ден 25.09.2018г. поради поради промена на затвараши од Ф 80мм и Ф 100 мм на ул.Вера Циривири 14 н. Ѓорче Петров прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Вера Циривири и дел ул. од 09:40 часот до завршување“, соопштија од таму.

Поврзани новости