Без струја делови од Скопје

by Fokus

Поради планирани технички зафати во електро-дистрибутивната мрежа на ЕВН Македонија, денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници:

– од 8:30 – 13:00 часот делот пред општина Сопиште, м.в. Ранмиште (о. Сопиште);

– од 8:30 – 14:.00 часот с. Горно Соње – дел од ул. 4 (о. Сопиште);

– од 9:00 – 14:.00 часот дел од ул. 7-ма Албанска Бригада позади ООУ Тефејуз (о. Чаир);

– од 9:00 – 15:00 часот ул. Гаврил Лесновски бр. 14 (121-но домаќинство меѓу Архивот на Македонија и комплексот БИСИ како и времените објекти (трафики) од ул. Московска и ул. Московска броеви 12, 14, 16, А-6/а, А-6/б и Г-1 (о. Карпош) и

– во време од 12:00 – 15:00 часот ул. Орце Николов бр. 138 (објектот на АДИССДП (о. Центар).

Поврзани новости