Бачев организира собир пред руска амбасада за поддршка на протераниот руски дипломат

by fokus

Единствена Македонија на Јанко Бачев утре ќе организира „семакедонски народен собир за поддршка на протераниот руски дипломат и рускиот народ“. Собирот ќе биде пред Амбасадата на Руската Федерација со почеток во 18 часот.

Како што велат од Единствена Македонија, пред Амбасадата ќе биде амбасадорот Олег Шчербак на кого „претседателот на Единствена Македонија,  Јанко Бачев, ќе му ја изрази лично македонската поддршка“.

 

Поврзани новости