Апел за помош

by Фокус

Роден сум 1988 година и во 2007 година ми е дијагностицирана болеста MORBUS HODGKIN LYMPHOMA (рак на лимфни жлезди). Од тогаш до денес трае мојата борба со болеста.

Ви се обраќам Вас, ХУМАНИ пријатели, со апел за помош и донација на броевите за донација и отворената жиро сметка.

Нека едно Ваше попладневно кафе биде спас за мојот живот!

Однапред Ви благодарам за хуманоста!

Со почит,
Никола Докиќ

 

ВИП                  077 143 144

ОНЕ                  075 143 111

Т-МОБИЛЕ     070 143 115

 

Жиро-сметка

2500100002239-38

Шпаркасе банка

 

Девизна сметка (странски донации)

SWIFT-BIC IN5BMK22

Name: SPARKASSE BANKA MAKEDONIJA AD SKOPJE

NAME: NIKOLA DOKIKJ

IBAN: MK07250312220056798

ADRESS: Ul.5 BR.328; VIZBEGOVO; SKOPJE

Поврзани новости