„Ангел си ти“ за малечката Тамара, црвениот картон за Тодоров

by Фокус

 

На крајот на протестот насобраните ги оставија транспарентите и црвените картони пред Министерството. Сите собрани луѓе ја пееја песната „Ангел си ти “ од Тоше Проески, која била омилена на малечката Тамара.
10505047_10206310191138832_5616732816350898269_o

10925476_10206310128897276_7610695510490563395_o

Поврзани новости