Али Ахмети пристигна на седницата за Законот за употреба на јазиците

by Fokus

Започна седницата на која на дневен ред треба да се најде точката за Законот за употреба на јазиците.

Повеќето од пратениците веќе се во собраниската сала, а меѓу нив е и лидерот на ДУИ, Али Ахмети.

М.В.

Поврзани новости