150 МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ДОБИТНИЦИ НА ДРЖАВНА ВИДЕОЛОТАРИЈА НА РМ

by Fokus

Бројот на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добитници на Државна Видеолотарија на РМ, расте со несмален интензитет и во месец октомври.Само во првата половина од овој месец добивме нови 6 добитници на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ. Вкупниот износ  на овие добивки е 8.593.651,00 денари.

Државна видеолотарија на РМ продолжува со серијата МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добитници. Заклучно со 18 Октомври, имаме 6 нови МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ  добивки, во вкупен износ од 8,593,651.00 денари, кои веќе ја подигнаа својата добивка.

Минатиов викенд го добивме и седмиот добитник на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ за овој месец, кого го очекуваме да пристигне во нашите простории, со цел да го подигне чекот на добиениот износ вреден 1.331.568,00 денари.

Највисоката МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивка за месец Октомври изнесува 1,782,400.00 денари, а е освоена  во Спортлаиф Трејд на 09.10.2018 година.

Додека го очекуваме најновиот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добитник, да потсетиме дека Џек Пот добивките, Државна Видеолотарија на РМ ги стартуваше на први јуни 2016. Добивките се постигнуваат со учество на ВЛТ игрите на среќа.

Досега под мотото „Играј за забава“, освоени се 150 Милионер Џек Пот добивки во вкупен износ од 222.457.521,00денари. Покрај нив, освоени се и 23.483 Мини Џек Пот добивки во вкупен износ од 150.244.212,00 денари. МИНИ ЏЕК ПОТ добивките се во вредност од 4 илјади до 5 илјади денари, додека најпосакуваната МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивка е вредна од 1.200.000,00 до 1.800.000,00 денари.

Поврзани новости