Зврлевски, оди си! Стана адвокат на мафијата!

by fokus 12:54
12:54

НЕШТО МИ ТЕКНА

Оди си и дај ѝ шанса на правната држава да профункционира. Во спротивно ќе бидеш комплетен соучесник во очигледниот криминал, кој секојдневно го гледаме на нашите улици и само прашање на време е кога автоматските пушки ќе бидат употребени во други настани. Оди си за да го избегнеме крвопролевањето во кое ќе страдаат недолжни млади луѓе. Оди си и застани на страната на правдата. По молкот за овој случај веќе не можеш да се нарекуваш ниту правник, а камоли државен обвинител на РМ.Пишува:

- Advertisements -

Александар ТОРТЕВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”