Зврлевски и Аневски одлучиле да „висат“ заедно!

by fokus 12:34
12:34

И додека некои си даваат оставка од одредени функции затоа што со новата влада имаат различни визии и концепти (Мицковски), или затоа што е логично бидејќи биле назначени од претходниот владин состав (Шехтански), Зврле не трза.

А тука е и Аневски од Советот на обвинители да нѐ просветли дека Марко функционирал перфектно.

- Advertisements -

Во духот на мудролијата на Хорхе „ако не се држиме заедно, ќе висиме одделно“, капирам дека Зврлевски и Аневски одлучиле да „висат заедно“!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”