Зошто тие што не сакале да ја чујат вистината, ги мразат тие што не сакале да ја слушнат вистината?

by fokus 17:01
17:01

Колку што вмровец може да го брани ликот и делото на Грујо со фразата дека „тој не знаеше што прават тие околу него“, ама истовремено да очекува обичните сдсмовци да знаат до детали какви глупости прави Заев и тие околу него, толку и некој тврд сдсмовец може да го брани ликот и делото на Заев со фразата „тој не знае што прават тие околу него“ и истовремено да очекува вмровците да знаат до детали какви глупости правел Грујо или Мицко сега.

Пишува
Нено БОГДАН

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК