Боли пандемијата, боли и реалноста

by fokus 17:04
17:04

Оваа пандемија, најверојатно, уште неколку месеци ќе заврши, овие месеци моето очекување е владата да воведе карантин, но под апсолутен услов да се грижи за економското достоинство на луѓето… на сите луѓе што се под притисок на вирусот и сиромаштијата

Пишува
Арбен ТАРАВАРИ 

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК