Зошто опинокот чека некој да го покондури за да им удри клоца на тие што го газат?

by fokus 13:21
13:21

Секогаш кога се на власт вмровците, тие се жалат дека специјална војна се води против нив, како тоа да е некое оправдание, чиниш водат семкарница, а не држава среде регион познат по тоа што околу него се кршат копјата на големите сили со векови.

Сдсмовците, пак, упорно се жалат дека народот е заостанат и не ги следи во чекор и дури не ги ни разбира нивните реформски обиди и напори, чиниш народот е должен да работи за власта, а не таа за него

- Advertisements -

Пишува
Нено БОГДАН

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК