Постои ли дно што нема да се продупчи?

by fokus 13:31
13:31

По ваков извештај од Вашингтон да изјавиш дека тој е само „ветер во грб“, со тоа испраќаш само една порака – дека свесно си им го завртел грбот!

Затоа овие локални избори се многу важни, за да се стави крај на натамошно „дупчење“

- Advertisements -

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК