Зошто краткото долго траеше?!

by fokus 21:00
21:00

Цело време граѓаните гледаа сеир како поминуваат денови и месеци без влада, а не направија речиси никаков притисок кон пилиштарско-пробиштипската влада да не се занесува како политичка влада, па да се задолжува и дури да најавува изградба на клиники и луна паркови.

Тука на некој начин потфрли и невладиниот сектор, кој требаше да го организира ваквиот отпор и да каже дека е со ист политички легитимитет како техничка влада.

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”