Името на платформата

by fokus 20:56
20:56

„Експерти“ удрени во бандаж ги насочуваат геополитичките правци, мавнати со мокра чорапа креираат стратегии, адолесценти стануваат министри, избегани од „жолто комбе“ нудат интелектуални услуги, маргиналци стануваат политички фаци, штапски курири и подопашници – дипломати, дебеловрати бодигарди – безбедњаци и разузнавачи

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”