Зошто дозволивме да нѐ водат криминалци и силеџии?

by Фокус 13:29
13:29

Зошто заради една таква тривијалност, каква што е немарноста, сега сите треба да се чувствуваме виновни за тоа што некои криминалци ни ја презеле државата?

Море, сите до еден мора така да се чувствуваме, освен Груевски и тие околу него, еве нека се пет илјади загнати криминалци со чорап преку глава, и сто илјади фанатизирани „самоубијци“ кои гинат за него… останатите, сите до еден сме одговорни што дозволивме од негрижа, мрзливост и површност да ни се случи тој копчар, Груевски.

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”