Зошто беше значајна посетата на македонските бизнисмени во Грција во 1991 година?

by fokus 20:36
20:36

Соговорниците, главно значајни личности од економската средина на Грција, со посебно внимание ги следеа фактите за огромната излезност на граѓаните на референдумот, а особено високиот позитивен резултат беше претставен како цврста определеност за потреба од прифаќање на новата реална ситуација и нашата определеност и став на македонското раководство за наоѓање мирни решенија за излез од кризата

Пишува
Љупчо АРСОВСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК