Двоумењето како политичка слабост

by fokus 20:26
20:26

Се надевам дека на темата како дојде до Охридскиот договор ќе отвориме внатрешен цивилизациски дијалог, на што првиот заменик на премиерот Артан Груби веројатно ќе се сложи, без премиси на закани, политичка одмазда и други мерки од позиција на власт

Пишува
Мухамед ХАЛИЛИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК