Ќерката на мафијашкиот кум

by fokus 20:39
20:39

Најпозната од многубројните фирми на култниот андерграунд херој беше осигурителното страшилиште „Корона инс“.

По неговата смрт, најмалата од трите ќерки, Александра, која кога беше убиен имаше едвај десет години, ја трансформира како приватна детективска агенција „Корона АИК“

- Advertisements -

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК