Животот може да почека

by fokus

Иако сите партии сакаат овие избори да ги претстават како пресудни, никоја од нив нема направено реално истражување за приоритетите од потребите и интересите што во овој момент се актуелни кај најголемиот дел од граѓаните.

По сѐ изгледа дека сите партии длабоко се убедени дека нивното гласачко тело има бланко доверба во нив.

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК