Карма и дарма

by fokus

Поради поданичката стратегија „Наведната глава сабја не сече“, Македонија по 32 години „самостојност“, наместо во Брисел, стигна и стои на првата спирка Софија.

Kарма не е судбина, туку дејствување со свој камен по своја глава!

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК