Курти е сѐ уште неотворена книга

by fokus

Во овој предизборен период, на државава најмалку ѝ се потребни вакви замешателства однадвор. Зашто не треба многу за да се пројават секакви душегрижници од соседствата, кои едвај чекаат некој да им отвори врата.

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК