Животните родени во кафез не сакаат слобода

by fokus 14:28
14:28

„Германија, разбуди се“ е историски позив и манифест на нацистите испратен до германскиот народ.

И нашата нова ера почна со манифест за будење на Македонија.

- Advertisements -

Веќе почнаа да пеат петлите што мислат дека поради нивното кукуригање изгрева сонцето

Пишува
Ерол РИЗАОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”