На Груевски мора да му се одговори радикално

by fokus 14:32
14:32

Ако тој начин на борба, од овие или оние причини, не може да го употреби лидерот на опозицијата, ќе може некој друг. Не е првпат во историјата актуелната политичка ситуација на површината да исфрли нови, неочекувани „лидери“. Р

аботата мора да се заврши зашто во спротивно ќе ја нема државата. На НГ мора да му се одговори на радикален начин. Илузорно е да очекувате со топол чај и аналгин да лекувате рак.

- Advertisements -

А Никола Груевски е токму тоа – рак рана на телото на македонскиот „народ“ и на граѓаните на Република Македонија.

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”