Згрижување бивши

by fokus 15:20
15:20

По ова што го прави ДПМНЕ, сега со последните шовинистички истапи и со последното исцедување делови од МПЦ, МАНУ и слични, таа не ги руши само последните мостови за соработка, туку и последните мостови кон нормалност.

Ваквото поведение бара долг последователен период на изолирање и карантин заради излекување и враќање во нормалност.

- Advertisements -

Тука ќе им помогне ДУИ, со тоа што ќе изведе уште некоја друга партија да остане надвор од власта и да не биде ДПМНЕ сама во опозиција.

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”