Груевски веќе не е со сите!

by fokus 15:17
15:17

Лошо ќе испадне, и тоа многу лошо, ако ја оставиме Македонија само уште некој ден, без Собрание, без Влада, без институции, со претседател којшто си ја дувна од земјата.

Обично лошо е за селаните кога селото останува без кучиња, може волци да ги растргнат!

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”