Државата ќе пропадне ако криминалците не се во влада!

by fokus 19:53
19:53

Кога ТИЕ се во екстаза што Иванов удрил корпа за средба со еврокомесарот Хан, НИЕ се срамиме од нивната глупоштина. Кога ТИЕ се во хистерија дека Ѓорге бил цар, НИЕ се исмеваме со Хорхе Фикусот.

Кога ТИЕ ќе скоцкаат „победнички“ дека е потребно генетско испитување на корените во институт во Швајцарија, НИЕ се далдисуваме оти не капираат дека сме за психијатриска анализа …и ТИЕ и НИЕ што овозможивме да пушти корења груевизмот.

- Advertisements -

За овој режим што не е ни комунизам, ни фашизам, туку ИДИОТИЗАМ, клучна улога имаа медиумите.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”