Заев треба да се однесува како иден претседател на влада

by fokus 14:49
14:49

Во овој можеби историски момент, многу е важно да биде објавен писмениот договор што го направил Заев и писмената согласност што ѝ ја дал Груевски на ДУИ. Така би се расчистила тајната што сега ѓоамити ја открива Груевски, тврдејќи дека Заев ја распродава државата.

Ако се покаже дека тоа не е точно, тогаш главната пречка за Груевски да прифати да биде конструктивна парламентарна опозиција ќе биде отстранета.

- Advertisements -

На крајот на краиштата, тој и самиот рече дека се согласува да биде апсен, осудуван и затворан ако Заев се откаже од албанската Платформа

Пишува
Стојан АНДОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”