Краткиот ум на долгите ножеви

by fokus 14:53
14:53

Така наеднаш, без никаква подготовка, само со еден повик на очајникот Никола Груевски ќе го дигате четвртиот Илинден!? Против кого и за кого? Против своите браќа, сестри и соседи?

Зар малку Ви беше што го испоганивте името на ВМРО, па сега сакате да го испоганите и Илинден. Во името на македонштината да ја убиете и расчеречите Македонија!

- Advertisements -
Banner Renault 300x250

Ми се гади од Вашиот „патриотизам“, чија единствена стратешка цел е да го скрие и со пепел да го покрие тешкиот финансиски и политички криминал на Груевски, бате Саше и на Фамилијата.

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”