Заев не смее да губи трпение и да „голтнеме жаба“ со потпишување анекс на Договорот

by fokus 19:13
19:13

На проба е зрелоста на раководството на нашата држава. Тоа треба да биде сплотено, да нема какви било пукнатини во односите меѓу претседателот и владата, и да се издржи и да се одбие притисокот од Бугарија.

Сега сме во многу поповолна ситуација. Останува само овој наметнат спор од страна на Бугарија, кој не е спор само меѓу Бугарија и нас, туку е очигледно спор и меѓу Бугарија и други земји-членки на ЕУ

- Advertisements -

Пишува
Стојан АНДОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК