Пораснаше пилци

by fokus 19:22
19:22

Личните интереси им беа пред сѐ и над сѐ. Кокодакаат  дека создавачот на нивната партија бил историја, не знаејќи дека токму тие родоодстапници ќе бидат избришани од историјата. Блам!!!

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК