Ќе биде!

by fokus 19:07
19:07

Ние сме доволно мудри да ги разбереме придобивките и да изиграме мудро до крајот.

Да измериме што навистина е отстапка, а што паметен пристап и политика, која не ја менува суштината – Македонците, со својот мајчин македонски јазик еден ден, во блиска иднина, ќе бидат дел од ЕУ

- Advertisements -

Пишува
Јован ДЕСПОТОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК