Заев ќе досели Марсовци во Македонија!!!

by fokus 13:12
13:12

Друже Заев, додека е Груевски шеф на опозициската парада, Ти си во предност. Лошо е по Македонија, деструктивноста им ќе нѐ блокира како држава, ама добро е за Твојата кауза.

Нивната психопатологија секогаш повеќе ќе нѐ дразни од Твоите проекти.

- Advertisements -

Тоа не е добро за демократијата, ама траумите од единаестте години груевизам не се забораваат не за три месеци, ни за три години.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”