Местото на диктаторот сега е празно

by Fokus 17:05
17:05

Овие новиве власти, ама без размислување и никакво одлагање, треба „статистите“ веднаш да ги тргнат од сцената, не поради нивната неспособност во работењето или поради стравот од некакво шпионирање за сметка на претходните.

Не! Се плашам од ваквите ропски снисходливи фигури, сателити околу сите партии, кои имаат една природна дарба да ја расипуваат секоја власт кон која ќе се прикачат.

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”