Заедниците во кои растат нашите деца

by fokus

Нема совршени решенија или крајна цел, постои само напредок и унапредување. Во таа цел, никој не може сам, туку сите заедно.

Затоа, ајде да продолжиме заедно да го кокреираме нашето солидарно едно општество за сите, општество што интегрира, нуди можности, се грижи и поврзува

Пишува
Фатмир БИТИЌИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК