Иди му, не знае!

by fokus

Следуваат уште многу, многу жешки скандали во многу, многу студената зима.

Верувам, ако незадоволството се излее на улиците, ќе личи на лава пред која ништо нема да остане. Камен ќе стопи

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК