Нововерци

by fokus

Македонија стана атлантистичка колонија, со инсталирани мали, ништожни човечиња, корисни идиоти за нејзино големо ресетирање без идентитетска меморија.

Непрокопсани нововерци-врховисти во улога на доброволни дарители на туѓа среќа

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК