Задолжителното психијатриско лекување за убијците на правдата!

by Фокус 18:40
18:40

Ако првата бомба на Заев ни го потврди сомнежот за афинитетите на Големиот Брат(учед), веќе вториот бомбашки напад даде аудиосведоштво – каков монструм од систем сме изградиле… или ТИЕ изградиле.

Ја убиле, бре, правдата во поим. Тоа е акција од калибарот на она што тие го крстија „Монструм“.

- Advertisements -

Кога беа бездушно ликвидирани деца, само затоа што се затекнале на погрешно место, во погрешно време.

Е ова му доаѓа како „Монструм 2“.

Убиството на Правдата што како последица донела убиство, во фигуративна смисла, на многу поединци и семејства само затоа што се нашле на погрешна страна од онаа што ја држи моќната фамилија.

А „Монструм 2“, логично создаде дузина монструмчиња за да го одржуваат таквиот систем.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”