Ќе каже ли Груевски која е странската служба што му прави „пуч“?

by Фокус 18:51
18:51

Дали пастирот во одреден миг ќе се осуди да ја именува странската служба, државата, амбасадорот и премиерот кои му ги дале снимките и му помагале на СДСМ?!

Ќе изусти ли – Италија, Хрватска, Грција, САД, ЦИА, НСА, БНД и сл.!?

- Advertisements -

Ајде да го чуеме нашиот Јанукович, конечно да каже против кого се бориме! Може ли владата на ВМРО-ДПМНЕ да се однесува како злосторничко здружение ако цврсто стои на браникот на идентитетот, а притоа е тајно за Путин, за сојуз со Русија и Кина, а јавно со САД, НАТО, ЦИА и Европа?

Време е Груевски да се разоткрие

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”