За Македонија или за власт и пари се работи?

by fokus 15:12
15:12

Слободата на Груевски и неговото бегство од одговорноста за сторениот криминал не можат да бидат и не се поважни од животот и опстанокот на Република Македонија.

Токму затоа тоа треба да биде основната линија на одбраната на татковината од страна на сите оние кои секојдневно тврдат дека „За Македонија се работи“.

- Advertisements -

Во спротивно, би биле само изманипулирани граѓани во одбрана на туѓи интереси.

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”