Време на плукање предавници

by fokus 15:08
15:08

Ќе ви дадам една адреса, вечерва ќе се облечете убаво и ќе појдете таму, ќе поѕвоните и кога ќе ви отвори предавникот, ќе го плукнете и ќе викате силно, како не ти е срам да бидеш против својот народ, предавник, предавник…

Пишува
Ерол РИЗАОВ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”