За „архитектурата“ на денешниот политичар

by fokus 13:35
13:35

Ќе дојде мигот кога ваквиот прототип на политичар од денешнината полека ќе исчезне во историјата, токму поради таквата (само)изолација.

А во меѓувреме, силно верувам во моќта на поединецот и во способноста да процени кој треба да управува со неговиот живот

Пишува
Арбен ТАРАВАРИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК