Сива пандемија

by fokus

Предвидувањата се дека, и по завршувањето на актуелната пандемија со корона вирусот, кога ќе се симнат маските, „сивите зони“ со гешефти и лудории нема да престанат.

Парадоксално, но оправдан е сомнежот дека моќниот вирус на „сивата“ пандемија ќе вирее во македонската политика и во периодот на долгиот процес на европеизација

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК