Волкот и јагнето

by fokus 17:19
17:19

Ова се тешки времиња за вистината и за правдата.

Особено кога станува збор за однесувањето на нашите источни соседи, Бугарите, кои традиционално се најверните следбеници – на Хитлер, на Сталин, сега на ЕУ.

- Advertisements -

Нивната главна карактеристика е и ќе остане приклонувањето кон актуелно моќниот

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК